Betekenis Arrestatieteam
Wat betekent Arrestatieteam? Hieronder vind je 2 betekenissen van het woord Arrestatieteam. Je kunt ook zelf een definitie van Arrestatieteam toevoegen.

1

0   0

Arrestatieteam


Een arrestatieteam heet in Nederland officieel een Aanhoudings- en Ondersteuningsteam (AOT), maar wordt in de wandeling meestal arrestatieteam (AT) genoemd. Het is een gespecialiseerde eenheid van pol [..]
Bron: nl.wikipedia.org

2

0   0

Arrestatieteam


Officieele naam aanhouding en ondersteuning eenheid , word onder andere ingezet in levensgevaarlijke situatie's denk hierbij aan aanhouding van vuurwapengevaarlijke verdachten of optreden in een gijzeling maar het Arrestatieteam word ook ingezet in tactisch moeilijke situaties bijv. aanhoudingen op hoogte of aanhouding persoon met psychische problemen die zichzelf zwaar zou kunnen verzetten met wapens . Het AT die dus in een zeer brede gebied inzetbaar is, is ook op deze manier getraind eisen zijn dan ook zwaar te noemen minimaal agent met 2 jaar ervaring of hoofd agent fysiek gezond zijn geen bril zeer goede fysieke en mentale conditie . De net genoemde eisen betreffen basis eisen waarmee je je kan aanmelden voor de selectie eenmaal hier aangemeld staat er een ontzettend lange en intensieve selectie als men hier word goedgekeurd volgt de Opleiding van 16 weken .
anoniem - 11 januari 2013

Betekenis van Arrestatieteam toevoegen.
Aantal woorden:
Naam:
E-mail: (* optioneel)

<< Barzoi Historisch motorfietsmerk >>