Betekenis Amerikaan
Wat betekent Amerikaan? Hieronder vind je 2 betekenissen van het woord Amerikaan. Je kunt ook zelf een definitie van Amerikaan toevoegen.

1

5   3

Amerikaan


Technisch, een amerikaan is iemand uit amerika, wat noord of zuid amerika kan zijn. Alleen word in het dagelijks gebruik altijd gerefereerd naar iemand uit amerika(de U.S.A.)

Een Amerikaan is iemand die woont in Amerika. Niet alle amerikanen zijn dikke close-minded varkens die verslaafd zijn aan hamburgers en het wapperen van amerikaanse vlaggen. Sommige zijn aardig en zelfs intelligent!

Onthoud kinderen: Puur omdat je iemand ontmoet van een bepaalde plek, betekend niet dat iedereen die daar vandaar komt zo is. En de beslissingen van de amerikaanse overheid? Die zijn bijna ALTIJD tegen de mening in van elke amerikaanse burger.

Amerikanen hebben wat vreemde though. Ze noemen voetbal "soccer", Jam "jelly" etc. Toen ik ooit een spel speelde kwam ik ontmoete ik een stereotype Amerikaan.. Een hersenloze eigenwijze close-minded idioot... Maar betekend dit dat ik alle amerikanen haat? ... Yes! Maar uiteindelijk ben ik er overheen gekomen..
Pim - 28 mei 2014

2

0   1

Amerikaan


 • ( demoniem ) persoon die in Amerika woont , hetzij Noord-Amerika of Zuid-Amerika
 • ( demoniem ) inwoner van de Verenigde Staten van Amerika
 • Amerikaan
 • Bron: nl.wiktionary.org

  Betekenis van Amerikaan toevoegen.
  Aantal woorden:
  Naam:
  E-mail: (* optioneel)

  << amai amechtig >>