Betekenis-definitie.nl

Op betekenis-definitie.nl zoek je met een klik in honderden begrippenlijsen tegelijkertijd!
Duizenden betekenissen in onze zoekmachine zijn toegevoegd door mensen zoals jij. Alle woorden zijn bij ons welkom. Dit kan gaan om voornamen, moelijke woorden, straattaal, buitenlandse woorden, woorden die pas afgelopen jaar populair zijn geworden, of zelfs zelfbedachte woorden! Betekenis toevoegen.


Zoek in 1.791.102 betekenissen.Nieuwste betekenissen

0   0

paparazzi


Paparazzi
Paparazzi is een actiefilm uit 2004, geproduceerd door Mel Gibson, waarin Cole Hauser en Tom Sizemore in spelen. De film gaat over het leven van een populaire Hollywood-filmster die door de schuld van de paparazzi een auto-ongeluk krijgt waardoor zijn zoontje in coma raakt.
anoniem op 2017-11-18Pagina:   1 2 3 4 5 6 7 8 9