Betekenis-definitie.nl

Op betekenis-definitie.nl zoek je met een klik in honderden begrippenlijsen tegelijkertijd!
Duizenden betekenissen in onze zoekmachine zijn toegevoegd door mensen zoals jij. Alle woorden zijn bij ons welkom. Dit kan gaan om voornamen, moelijke woorden, straattaal, buitenlandse woorden, woorden die pas afgelopen jaar populair zijn geworden, of zelfs zelfbedachte woorden! Betekenis toevoegen.


Zoek in 1.783.278 betekenissen.Nieuwste betekenissen

0   1

Gedoogd


toestaan


nedeland staat de woonboten toe........................................................................................................ .. . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . .. . . . . .. . . . . . .. . . . . . . . . . . .
lol op 2017-01-15

0   0

tendentieus


Het eigen inzicht onderbouwen met op zich juiste argumenten die op subjectieve, moeilijk te volgen of oneigenlijke wijze aan elkaar gelinkt zijn.
 Jan Mastenbroek op 2017-01-15

0   0

ascese


Ascese is het streven/beoefenen van een reinigende levenswandel. Het geeft je rust en wordt vooral door de Soefisten gedaan (stroming in de islam --> Sjiieten --> Soefisten.)
anoniem op 2017-01-14

0   0

Wattpad


Site waarop mensen (voornamelijk jongeren) zelfgeschreven verhalen publiceren en verhalen van andere gebruikers kunnen lezen en hierop kunnen reageren en stemmen.
Jelmer op 2017-01-14

3   3

tantoe


De emtymologie van het woord 'tantoe' is blijkbaar velen onbekend. Tegenwoordig vindt men het woord vooral op straat terug, waar het gebruikt wordt als krachtterm en het is algemeen aanvaard dat zijn betekenis in lijn is met woorden als 'erg', 'veel' of het veelgebruikte 'fucking'. Ondanks de vele inspanningen van de Tantoe-beweging blijft het woord omstreden. Als leider van de Tantoërs meld ik hier, op deze site die allen bereiken zal, dat het woord niet betekent wat men denkt dat het betekent. De oorsprong van 'tantoe' ligt namelijk bij de oude Egyptenaren, die het woord vooral tijdens het bedrijven van de liefde gebruikten. Zij schreeuwden veelal tijdens het hoogtepunt 'Tantoe! Tantoe!'. Wat woord exact betekent is niet bekend. Dit alles is te weten we dankzij de vondst van een bijna vergane oude steen, waarop het in hiëroglyfen gegrafeerd staat. Mijn advies aan u: neem deze wijsheid met u mee en leeft in vrede.
Sjon op 2017-01-14

0   1

plaag


PLAAG


1) Beproeving 2) Besmettelijke ziekte 3) Bezoeking 4) Ellende 5) Epidemie 6) Gebeurtenis waar veel mensen veel last van hebben 7) Gesel 8) Kruis 9) Kwelling 10) Last 11) Lastig kind 12) Makke 13) Obsessie 14) Onaangenaamheid en last 15) Ongerief 16) Onheil 17) Overlast 18) Pest 19) Pestkop 20) Plaaggeest 21) Ramp 22) Sar 23) Temptatie 24) Torment 2...
De telegraaf op 2017-01-13

3   5

Sistrum


Een sistrum is een rinkelende rammelaar in U-vorm die de horens van de Egyptische godin Hathor voorstelt. Hathor houdt een sistrum vast waaraan 4 belletjes zijn bevestigd die 4 elementen moeten voorstellen van waaruit het universum is opgebouwd. Door te ratelen wordt de vermenging van die elementen voorgesteld.
Sylvia Groot op 2017-01-13

1   0

surrealisme


Gestoorde en onjuistheden vermengen met dagelijkse zaken die niet bestaan maar denkbeeldig in het leven kunnen worden geroepen of worden bedacht.
anoniem op 2017-01-13

0   1

Mc


, komt altijd voor bij de rappers ze peppen het publiek meestal op de afkorting is dan The masters of ceremonies twee rappers een DJ was het voorheen maar nu is het ook bij het rappen comercial is geworden kunnen ze ook begeleiding krijgen van een band of orkest in deze moderne tijd
Romeo Derby op 2017-01-13

0   0

Debby


4 Debby is een hele leuk naam de meeste heten Debby met een ie.
Maar dat is ook mooi Debby met een ie. Maar ja veel succes in je leven hihihihi
Debby op 2017-01-12

0   0

dyspepsie


Geestelijke dyspepsie ontstaat wanneer men wordt overvoerd door een overvloed aan informatie die wordt aangeboden waardoor men dit niet meer verwerken kan.
Ruud op 2017-01-12

0   0

SRS


Sex Reassignment Surgery.
Geslachtswijzigende operatie voor mensen wiens lichaam niet de uiterlijke geslachtskenmerken heeft, van hun geslachtsidentiteit
chantal op 2017-01-12

5   6

Onderzoeksvraag


Een onderzoeksvraag is een vraag die je opstelt voor het doen van een onderzoek. Eerst kijk je naar het gene dat men al weet over het onderwerp. Vervolgens stelt men aan de hand van wat hij/zij nog wilt weten een onderzoeksvraag (of hoofdvraag) en bedenkt hierbij bijpassende deelvragen. aan het einde trekt men een conclusie en geeft antwoord op de onderzoeksvraag
boukje op 2017-01-12

0   0

Damdam


Deze betekenis is NSFW/18+. Klik hier om deze betekenis te tonen.
Aaron Zoutedijk op 2017-01-12   NSFW / 18+

1   0

Rullen


Deze betekenis is NSFW/18+. Klik hier om deze betekenis te tonen.
Erik Elskamp op 2017-01-12   NSFW / 18+

0   0

Tricht


tricht is als "drecht". Vindt haar oorsprong in het latijn "traiectum" wat zoveel betekent als "nieuwe/andere route"
Nikki Lees op 2017-01-12

0   0

interface


Speciaal geproduceerd stukje hard- of software dat twee toepassingen of applicaties binnen één of meerdere systemen met elkaar verbind of laat communiceren zodat een gewenste functionaliteit tot stand komt.
P. de Nijs op 2017-01-12

0   0

Tennet


Van voor naar achter lezen lees TENNET van achter naar voren lezen lees je ook weer TENNET. Zo gaat het ook met de stroom die Tennet transporteerde van A naar B en B naar A
anoniem op 2017-01-11

2   0

Pragmatisch


Pragmatisme is vaak in een cultuur verweven. Nederlanders zijn van nature pragmatisch. Komt mede door onze doelgerichte, efficiënte maatschappij.
AlbertT op 2017-01-11

0   0

Ashok


Ashok is een naam voor een opslagloods bij defensie. In het ashok worden grote gebruiksmaterialen als tenten , kachels , onderhoudsmateriaal etc opgeslagen.
André op 2017-01-10Pagina:   1 2 3 4 5 6 7 8 9