Betekenis-definitie.nl

Op betekenis-definitie.nl zoek je met een klik in honderden begrippenlijsen tegelijkertijd!
Duizenden betekenissen in onze zoekmachine zijn toegevoegd door mensen zoals jij. Alle woorden zijn bij ons welkom. Dit kan gaan om voornamen, moelijke woorden, straattaal, buitenlandse woorden, woorden die pas afgelopen jaar populair zijn geworden, of zelfs zelfbedachte woorden! Betekenis toevoegen.


Zoek in 1.789.917 betekenissen.Nieuwste betekenissen

0   0

Genderidentiteit


Het innerlijke gevoel om een jongen of meisje te zijn. Het heeft een grote invloed op je gedrag en op de manier van denken. Het is iemands persoonlijke beleving van hun gender. Het engelse woord "Gender" betekent "geslacht, sekse"
Febe op 2017-11-20

0   0

pagga slaan


Deze betekenis is NSFW/18+. Klik hier om deze betekenis te tonen.
Levi op 2017-11-20   NSFW / 18+

0   0

PEG


Plukken ( pizzicato ) op een contrabas. Toegepast bij bepaalde soorten jazz, rockabilly en bluegrass. Toen het harder moest gingen ze verstrekken. Amplifi.vandaar ampeg versterker.
Frank op 2017-11-20

0   0

vrijheid


dat je je eigen keuzes kunt maken. je kunt zelf beslissen wat je wel en wat je niet doet.
dat je veel kunt kiezen,maar er zijn ook dingen die je niet kunt kiezen.
in vrijheid betekent dus niet dat je altijd kunt doen wat je wilt.de keuzes die je maakt,kunnen gevlogen hebben voor jezelf en voor andere.
Yosief hailemariam op 2017-11-20

0   0

verlof


Verlof heeft niets met vakantie te maken ! Verlof is zuiver een toestemming. Ik vraag verlof om de vergadering te mogen verlaten - ik vraag verlof om naar het toilet te gaan - vraag verlof om mijn vakantie te mogen doorgeven - vraag verlof om te mogen beschikken - verlof om je post te mogen verlaten enz ....
Robert ROTH op 2017-11-20

0   0

De Vuursche


Vuursche is de afkorting voor een veengebied dat oorspronkelijk het vuursche land genoemd naar de mogelijkheid om er turf te steken voor het haardvuur. Hoog en laag slaat op hoge en laag gelegen gebieden in de bosachtige omgeving.
Nico op 2017-11-19

0   0

DPA


DPA staat voor DiefstalPreventieAdvies. Tijdens zo'n speed-DPA-actie worden de sloten van de voordeuren van alle huizen van een afgebakend gebied gecontroleerd. Sommige speed-DPA-acties richten zich specifiek op appartementen - daarbij controleert men de inbraakveiligheid van de centrale toegangsdeuren van de appartementsgebouwen. De diefstalpreventieadviseurs deponeren onmiddellijk een brief met hun specifieke bevindingen in de brievenbus van elke woning binnen de afgebakende buurt.
Fernand Duville op 2017-11-19

0   0

persoonlijke dienstbaarheid


Soms gebeurt het dat men zo een erf­dienst­baar­heid niet aan het/de “erf” toekent maar aan een persoon zelf. In dit ge­val heeft men het over een persoonlijke dienstbaarheid. Het nadeel van zo een persoonlijke dienstbaarheid is dat deze niet overgaat op de nieu­we geborene.
:adrianus-johannes. op 2017-11-19

0   0

B.


Betekenis B. (=bitch) betekenis is BITCH. De betekenis van B. is Bitch. B. = bitch.
Marie op 2017-11-19

0   0

Tomtesterom


Dat Tom er om test. In het programma test Tom Waes of je met een handboekje in staat kan zijn om het te kunnen uitvoeren met de stappen van het boekje. Tom Waes TEST er dus OM. Daarom ook de naam "Tomtesterom". Tom test er om. Het is ook afgeleid van testosteron. Het hormoon van een man.
Marie op 2017-11-19

0   0

Johan


Japans voor de naam betekenis van Johan: 神様からの贈り物 / 神は慈悲深いです ( geschenk van God / God is barmhartig)
hoe het wordt geschreven ヨハン
sean op 2017-11-19

0   0

ziekenhuisbal


De ziekenhuisbal in de voetbalsport is te defineren als een pass met een verhoogd risico op een blessure door dat de tijd te kort is om de bal fatsoenlijk aan te nemen en weg te draaien van de tegenstander. De tegenstander probeert met een sliding de bal te onderscheppen, hierdoor onstaat er een verhoogd risico op blessures van beide spelers.
 Detlev Lassche op 2017-11-18

0   0

veestapel


het betekenis kun je op een manier vinden en dat dat is je kunt het natuurlijk opzoeken en aan iemand vragen of zelf beteken hoe kun je het zelf bedenken nou simpel je hakt het wood in stukjes en dan heb je twee worden veest apel veest schrijv je niet met de v maar f dus dat is het niet maar apel wel en appel kun je mesten dus weet je nu wat het betekent en die tips kun je bij alles gebruiken
sinkje op 2017-11-18

1   0

kapitaalintensief


Ze werken met relatief veel machines en met relatief weinig arbeid. Dit zijn sectoren waarin vooral grote ondernemingen functioneren, omdat zware investeringen duur zijn en dus een grote omzet nodig is om de kosten te dekken
Jonathan op 2017-11-18

0   0

paparazzi


Paparazzi
Paparazzi is een actiefilm uit 2004, geproduceerd door Mel Gibson, waarin Cole Hauser en Tom Sizemore in spelen. De film gaat over het leven van een populaire Hollywood-filmster die door de schuld van de paparazzi een auto-ongeluk krijgt waardoor zijn zoontje in coma raakt.
anoniem op 2017-11-18

1   1

karakteristiek


Karakteristiek (karakteriseert), kan duiden op herkenbaar, kenmerkend, typerend, treffend of op een typische karakterschets. Karakteristiek (grafiek), daarin worden de eigenschappen van een circuit of apparaat beschreven
einde van de uitleg
ik op 2017-11-17

2   0

idk


Het betekenis van "IDK".
Het woord IDK is een Engelse woord met een betekenis van :
I Dont´t Know. In het Nederlandse is de betekenis is het ´Ik weet het niet.´
SRFE op 2017-11-17

0   0

geopolitiek


Sommigen benaderen het als "het streven om politieke doelen te bereiken op basis van geografisch gefundeerde argumenten". Van Dale definieert Geopolitiek als “de wetenschap van de invloed van de aardrijkskundige gesteldheid op staatkundige vraagstukken.
Polish king op 2017-11-17

1   0

arceren


de betekenis van arceren is als je een vak hebt en eigenlijk moet dat ge markeer worden maar je hebt geen fluostift kan je met dunne evenwijdige lijntjes het aan duiden dat is arceren
lua op 2017-11-16

0   0

Martijnen


Het omhoog halen van etens resten, of wel braken, kotsen of overgeven. Dit wordt ook wel gebruikt na het overgeven na teveel drank te hebben gedronken bv: ‘ik heb gemartijnt’ dit betekent ik heb over gegeven
anoniem op 2017-11-15Pagina:   1 2 3 4 5 6 7 8 9