Betekenis-definitie.nl

Op betekenis-definitie.nl zoek je met een klik in honderden begrippenlijsen tegelijkertijd!
Duizenden betekenissen in onze zoekmachine zijn toegevoegd door mensen zoals jij. Alle woorden zijn bij ons welkom. Dit kan gaan om voornamen, moelijke woorden, straattaal, buitenlandse woorden, woorden die pas afgelopen jaar populair zijn geworden, of zelfs zelfbedachte woorden! Betekenis toevoegen.


Zoek in 1.784.178 betekenissen.Nieuwste betekenissen

18   24

Habiba


Habiba is een liedje van rapper Boef. ik moet minimaal 50 tekens hebben dus hier komt een stukje waar verder niks nuttigs instaat. waarom lees je dit
marieke op 2017-04-20

1   4

Maina


Maina betekenis: Maina betekent op de meeste sites vogel, wat wel klopt. Maar het betekent ook sterk, en kracht. Een naam met meerdere betekenissen. Er is inderdaad een vogel die de treurmaina heet. Misschien komt de betekenis dsarvandaan( de naam ).
anoniem op 2017-04-20

0   0

EMEA


europees Agentschap voor de avuatie van medicijnenvoor de mens
EMEA op 2017-04-20

2   3

maidenspeech


Het woord hoorde ik vandaag voor het eerst. Het woord deed me denken aan: meidenpraatje.
Ik dacht dat kan toch niet waar zijn? Dus zocht ik het op.
Dat speech kan ik nog wel thuis brengen, maar waar komt in deze context het woord maiden dan vandaan?
R. Gr. O.T.
Toos op 2017-04-20

3   5

teder


ik hou wel van tedere momenten de romantiek doet mij genieten
ik heb dan wel een relatie maar ik wil er geen misbruik van maken om dat ik er achter wil komen hoe het werkt dat ik dat haar kan overtuigen waar ik goed in ben om dat ik wil groeien binnen onze relatie ik wil uitkijken dat mijn vriendin geen misbruik maakt over mijn gevoelens
terwijl ik dat met haar moet doen probeer ik er zelf achter te komen hoe dat werkt zodat ik er beter beeld bij heb zo dat ze aan mij kan zien dat ik met dat soort dingen goed mee om kan gaan.
Joost Kostelijk  op 2017-04-20

2   4

open beet


Een gebitsafwijking waarbij de tanden en kiezen van de boven- en onderkaak geen contact maken met elkaar. Bij een ‘anterior open beet’ sluiten de voorste tanden niet op elkaar aan, wanneer de achterste tanden zijn gesloten. Bij een ‘posterior open beet’ sluiten de achterste tanden en/of kiezen niet op elkaar aan, wanneer de voorste tanden zijn gesloten.
Ronald op 2017-04-20

1   6

Catfish


2017 april 20 01:08 55%
Cat - Kat
Fish - Vis


In mijn wereld is het een misleider... Uiteindelijk een leider die mist...
Haar/Zijn kansen mist om haar/zijn ware aard te ontwikkelen...

Het is nooit te laat...
Maar ik ben een catwoman aka een goudenvis ;-)
 Maatje 87 op 2017-04-20

1   3

ondeugend


je kan ook ondeugende dingen doen door liefdadige acties terwijl je hoopt dat je word beloont met lekker snacks chips of andere verleidelijke dingen dus dan bedenk je een truc of lief te doen bij een ander dat speel je dan geloofwaardig mee zonder dat de andere dat in de gaten hebben dat je de kast in wil duiken.
dat kan ook een manier zijn om ondeugende acties te ondernemen.
het is ook ondeugend dat je de andere eerst gaat afleiden zodat je even later in actie kan komen terwijl niemand dat in de gaten heeft.
Joost Kostelijk op 2017-04-19

3   2

Waggie


Wageningen een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland, regio De Vallei. De stad telt 37.830 inwoners, van wie vele duizenden student zijn. De Wageningse universiteit en aanverwante instellingen tellen zo'n 7400 werknemers. Onder de Wageningse studenten van de studentenverenigingen W.S.V. Ceres, K.S.V. Sint Franciscus Xaverius en SSR-W wordt Wageningen Waggie genoemd.
De Rooy op 2017-04-19

2   2

Babel


Van balal, verwarring (zie Genesis 11:9).
In Babel werd een toren gebouwd die tot aan de hemel moest reiken. Zij wilden beroemd worden en niet over de hele aarde verspreid raken. Zij spraken toen nog allemaal dezelfde taal. Zij verwierpen de leiding van God en wilde voor zichzelf beginnen. God greep in en zorgde voor spraakverwarring tot op de dag van vandaag.
anoniem op 2017-04-19

0   2

balhaar


Deze betekenis is NSFW/18+. Klik hier om deze betekenis te tonen.
anoniem op 2017-04-19   NSFW / 18+

0   0

p.st.


per stuk
dirk op 2017-04-19

1   3

eigendomsrechten


Ik ben eigenaar van verschillen de verhuurde panden vaarvan mijn zoon een appartement van het geheel in eigendom heeft.
Hij maakt ongevraagd gebruik van het terrein van een van mijn verhuurde panden door plantenbakken neer te zetten.
Wat kan ik hier tegen doen?
J.M. de Kruif-Faber op 2017-04-19

0   1

dagtekening


Kan nooit helder en duidelijk uitgelegd worden over de betekenis van dagtekening, de reden hiervan is de taal (Nederlandse Taal) In het Engels of ander taal met inhoudelijke rijkdom wordt wel kort en krachtig en helder en duidelijk voor ieder een begrijpelijk zou zijn. Een simpele bv, Ik kom je ophalen, in het Engels; I peak you up, de woord ophalen vind ik beetje rare woord om een persoon mee laten nemen en niet ophalen, je kan wel ophalen boodschappen of ander producten, maar levende mensen zijn niet om opgehaald te worden maar mee gaan of mee lopen, in mijn logica en verstand, de Nederlandse taal in meest gevallen kan niet gebruik worden om iets duidelijk en helder uit te leggen, je merkt het in praktijk, na uitleg komt een vraag zoals, hoe bedoel je of wat bedoel je precies of kan je nog een keer uitleggen of ik begrijp het niet en of voor mij is nog steeds niet duidelijk. De Problem Zit In De Taal Zelf :)
JP op 2017-04-18

3   2

voortplanting


0 3 Voortplanting
Voortbestaan van de soort door het verwekken van kinderen (= geslachtelijke reproductie). - Tijdens de verwekking van kinderen versmelt een mannelijke zaadcel (= spermatozo) met een vrouwelijke eicel (= ovum) tot een bevruchte eicel (= zygoot). De bevruchte eicel bevat het normale aantal van 46 chromosomen (= diploïd). Dit in tegenstelling tot de zaadcel en eicel die ieder 23 chromosomen (= haploïd) bevatten. - Tijdens de zwangerschap ontwikkelt de bevruchte eicel zich in de baarmoeder (= uterus) door middel van celdeling eerst tot een embryo en daarna tot een feut (= foetus).
 werner op 2017-04-18

0   0

RFC


RFC = Request for Change - verzoek dat betrekking heeft op wijziging ontwerp of procedure in het systeem
Naomi op 2017-04-18

0   0

HBF


een hbf is een Had Banaan Gegeten dit word gebruikt als je bananen hebt gegeten. voorbeeld: Ik heb gister hbf. dat weet ik omdat ik het heb opgezocht en de meeste bronnen hadden dit: had.com, banaan.com en gegeten.com. ik hoop dat dit informatief was.
anoniem op 2017-04-18

0   0

MME


''Make Money Easy'', uitspraak komt voort uit de moderne hiphopgemeenschap. Ook onderdeel van verscheidene nummers van de rapper Sevn Alias.
 JGDW op 2017-04-18

0   0

Bebop


Bebop is een jazz stijl die voortvloeide uit de beginperiode van de jazz (begin 1900) waar de improvisaties meestal bestonden uit het opfleuren van de melodie (bv. Louis Armstrong zijn stijl). Bij het ontstaan van bebop werden de harmonieën alsmaar uitgebreider. De improvisaties in bebop zijn gebaseerd op arpeggio's, een ontrafeling van elk akkoord als het ware. Omdat vrijwel elke noot rond de akkoordnoten hierbij kunnen aangewend worden heeft de muzikant solist een onbeperkte vrijheid van notenkeuze. Dit is minder het geval bij modaal improviseren.
Hugo RUYS op 2017-04-17

0   0

dauphine


dauphine hands: dat zijn de wijzers van 'n horloge. Maar wat betekent de toevoeging 'dauphine' hier? vergulld? Of zegt het iets over de vorm van de wijzers?
 jean simons op 2017-04-16Pagina:   1 2 3 4 5 6 7 8 9