Betekenis-definitie.nl

Op betekenis-definitie.nl zoek je met een klik in honderden begrippenlijsen tegelijkertijd!
Duizenden betekenissen in onze zoekmachine zijn toegevoegd door mensen zoals jij. Alle woorden zijn bij ons welkom. Dit kan gaan om voornamen, moelijke woorden, straattaal, buitenlandse woorden, woorden die pas afgelopen jaar populair zijn geworden, of zelfs zelfbedachte woorden! Betekenis toevoegen.


Zoek in 1.789.109 betekenissen.Nieuwste betekenissen

0   0

GPT


Get the picture En dan moet ik nog meer tekens toevoegen, dus vandaar deze onzinzinnen.
Geen idee waarom ik 50 tekens moet invoeren voor een 3 leterige afkorting, maar het zei zo.
anoniem op 2017-11-08

0   0

LSP


Leading succesfull people .
Eind jaren 70 lsp cursus positief denken .
Ik maak nog dagelijks gebruik van hetgeen is daar heb geleerd. Ratelband heeft deze cursus ook gevolgd .alleen hij is doorgeslagen en overdrijft .maar essentie van het verhaal is je kunt veel meer kunt dan je denkt.
 John schipper op 2017-11-08

0   0

IAC


Infrastructure as a Code

Het kunnen configureren van infrastructuur (datacentercomponenten zoala netwerk, servers, storage, stroom en koeling) door middel van scripts of API calls
Patrick Schilder op 2017-11-08

0   0

Kjoet


Kjoet is een verwijzing naar het woord cute in het Engels.
Het is ook een verwijzing naar Marit en Wesley.

Gebruik:
Zijn zijn kjoet / Oh wat zijn jullie kjoet / Wat een kjoet geitje
 Albert E op 2017-11-08

0   0

Fiemel


Fiemel: Spreek uit "Fiemel", ook wel bekend als een van de machtigste streken uit noord-oost Groningen. Legendes zeggen dat vorm en naam in relatie staan tot de oude romeinse god "Fiemelanus" hetgeen een samentrekking is tussen de twee edele delen van de mens. Fiemel is een van de gehandicaptevriendelijkste dorpen ter wereld met meer parkeerplaatsen voor gehandicapten dan normale mensen. Ook een van de toeristische trekpleisters is het grote broertje van de chinese muur in fiemel: De fiemelse schans - waar de zeehonden volledig beschut achter kunnen liggen. Er schijnen gaten in de muur te zitten echter moeten deze wel aangewezen worden door een fiemelseschansexpert. Mensen die in fiemel wonen worden Fiemels genoemd.
Elias van Bronckhors op 2017-11-07

0   0

contrapost


(toevoeging bij 1 )
de heup van het standbeen staat hoger dan die van het speelbeen ; bij de schouders wordt er gecompenseerd en staat de schouder boven het standbeen lager dan de schouder boven het speelbeen :zo ontstaat een licht s-vormige curve in de wervelzuil
 jos verbelen op 2017-11-07

0   0

Het Juvenalis Dilemma


De titel van het boek Het Juvenalis Dilemma verwijst naar het citaat uit de Satiren van Juvenalis: "Quis custodiet ipsos custodes?": "Wie bewaakt de bewakers?". Hier: als de NSA de bevolking observeert en bewaakt, wie waakt er dan over het correcte handelen van de NSA?
 Ingrid Van Camp op 2017-11-07

11   0

Windesheim


Prof. Dr. Ds. Windesheim is een bijzonder man geweest in de postmoderne tijd. Dankzij zijn gedrevenheid en bewogenheid bij de kansloze armen onder de Zwolsche studenten heeft hij de levens van velen doen verbeteren.
 Koning FIER op 2017-11-06

0   1

LBV


Landelijke Belangen Vereniging.

Een zogenaamde Gele vakbond. Dit houd in dat men onvoldoende onafhankelijk is van de werkgeversorganisatie. Men heeft geen openheid over de stand van zaken qua ledenaantallen en andere zaken.
Arjan op 2017-11-06

0   0

Het ei van Columbus


'het ei van' betekent 'de slimme oplossing van'
dus het ei van (Christoffel/Christopher) Columbus is de slimme oplossing van (Christoffel/Christopher) Columbus
Cristoffel Columbus op 2017-11-06

2   0

CO2-uitstoot


.CO2 is de chemische formule van koolstofdioxide dat ook wel koolzuurgas wordt genoemd. Het is een kleur- en reukloos gas dat wordt uitgestoten bij de verbranding van fossiele brandstoffen. Een teveel aan CO2 in de lucht zorgt voor een vermindering van zuurstof in de lucht waardoor de lucht die we ademen minder gezond is.
CO2 is de chemische  op 2017-11-06

0   0

Wolfflow


wolfflow staat voor de Flow van Wolff, een mentale toestand waarin een persoon volledig opgaat in zijn of haar bezigheden. Aldus Hans Wolff in zijn persoonlijke website wolfflow.nl
HaWo op 2017-11-05

6   3

tabula rasa


Een serie op één met Veerle Baetens in de hoofdrol.
Swif op 2017-11-05

11   11

textiel


Textiel is meer dan alleen kleding: alles wat gesponnen, geweven of gebreid is. Dus ook schoenen, theedoeken, tassen, gordijnen en bedlinnen zijn textiel. En ook weessokken en –schoenen, kapotte kleding, gescheurde theedoeken enz. zijn welkom. Gebruikte poetslappen of met olie besmeurde kleding mogen niet bij het textiel, deze moeten bij het restafval.
lola op 2017-11-05

8   10

Bad money drives out good money


Als je voor een bepaald commercieel project zowel overheidsinvesteringen als commerciele investeringen kan krijgen, loop je het risico dat de lagere rendementseisen van de overheid de private investeerders verdrijft.
Frank Zwetsloot op 2017-11-05

8   10

ATK


ATK: of te wel “ Aandacht te kort “
Veel mensen lijden aan deze beperking. Dat komt vaak door dat je vroeger als kind zijnde weinig aandacht kreeg van je ouders, en daardoor hebben 8 op de 10 mensen vaak last van ATK. Helaas is hier niks aan te doen...
Jessica op 2017-11-04

8   8

Doodweg


Volgens mijn vader, predikant in Friesland, werden lijkwegen gebruikt bij middeleeuwse begrafenisrituelen. Het waren sluipwegen voor de dragers van de lijkkist; terwijl de begrafenisstoet de reguliere weg volgde, gingen de dragers via de sluipweg met de kist en het lijk, om eerder bij het kerkhof te zijn. Dit deden ze om de altijd op de loerliggende duivel te misleiden, zodat de overledene op tijd op het veilige kerkhof kwam.
 Johan Eggeraat op 2017-11-04

7   12

Incidentele uitgaven


Grotere uitgaven die juist heel vaak worden gedaan. Zoals dat bijna iederen een huis koopt, of een huisdier neemt. Ook kopen heel veel mensen een auto. Het zit niet in wat je zelf kwijt bent, maar ook wat de anders weg is genomen
Aysha op 2017-11-04

6   9

Assassin


Deze betekenis is NSFW/18+. Klik hier om deze betekenis te tonen.
Eva op 2017-11-03   NSFW / 18+

9   10

interne klant


een interne klant is een medewerker van een organisatie of bedrijf
het principe van de interne klant is dat de baas zijn interne klanten moet behandelen zoals hij wil dat zij zijn beste externe klanten behandelen.
 kevin geeurickx op 2017-11-03Pagina:   1 2 3 4 5 6 7 8 9