Betekenis abonnee

Wat betekent abonnee? Hieronder vind je 5 betekenissen van het woord abonnee. Je kunt ook zelf een definitie van abonnee toevoegen.

1.

1   1

abonnee


zelfstandig naamwoord - iemand die betaalt om iets regelmatig te krijgen
Voorbeeld: ik ben abonnee van de Volkskrant
Bron: www.muiswerk.nl

2.

0   1

Abonnee


Een natuurlijke of rechtspersoon die partij is bij een overeenkomst met een aanbieder van openbare telecommunicatiediensten voor de levering van dergelijke diensten. [Telecomwet] In het kader van de PKI voor de overheid: Een abonnee gaat een overeenkomst aan met een CSP namens één of meer certificaathouders. Hóe de levering van certificaten door de CSP aan die certificaathouders plaatsvindt, regelen de abonnee en de CSP onderling. In het domein Burger zijn abonnee en de CSP onderling. In het domein Burger zijn abonnee en certificaathouder dezelfde partij.
Bron: labyrinth.rienkjonker.nl

3.

1   2

Abonnee


Iemand die, tegen betaling van een vastgesteld bedrag, recht heeft op de dagelijkse bezorging van de papieren krant. Sinds kort zijn er ook E-paperabonnees. Zij krijgen de complete krant, maar dan digitaal. Achtergrondverhaal Hetzelfde als achtergrondartikel. Voor het schrijven van een achtergrondverhaal heb je extra kennis (extra achtergrondinformatie) nodig. Niet het harde nieuws wordt beschreven; het gaat meer om het verhaal achter het nieuws. Voorbeeld: Op Schiphol is een vliegtuig neergestort. Het gebeurde om 11.00 uur. Er zijn tientallen gewonden. Dat is het harde nieuws. In een achtergrondverhaal vertellen deskundigen, die door een journalist zijn gebeld, wat de mogelijke oorzaken kunnen zijn. En of hetzelfde soort vliegtuig bij meer crashes betrokken is geweest.  
Bron: erdeeservice.nl

4.

0   2

abonnee


iemand die op iets geabonneerd is Word nu abonnee en krijg de eerst maand gratis!
Bron: nl.wiktionary.org

5.

0   2

abonnee


De consument van een bedrijfsservice.
Bron: infolib.lotus.com


Betekenis van abonnee toevoegen.
Betekenis:
NSFW / 18+
Aantal woorden:

+ Meer opties
Naam:
E-mail: (* optioneel)
 

<< abolitie Abolla >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen