Betekenis Rembours
Wat betekent Rembours? Hieronder vind je 5 betekenissen van het woord Rembours. Je kunt ook zelf een definitie van Rembours toevoegen.

1

3   0

Rembours


Een soort verzending waarbij de ontvanger betaalt op de moment van ontvangst.

De vervoerder is verplicht om het op bedrag dat op de zending vermeld staat te innen. Als de ontvanger niet kan of wil betalen, dan wordt de zending niet overhandigd.

De koper betaalt de kosten van de zending (pakket of brief) én de verzendkosting rechtstreeks aan de bezorger (het postbedrijf of de koerier).

Rembours wordt als een relatief veilige en zekere manier van (ver-)kopen gezien voor zowel de koper als de verkoper. De verkoper weet zeker dat er betaald wordt voor het verkochte artikel. De koper betaalt pas op de moment dat hij zijn aankoop in bezit heeft. Het enige nadeel voor de koper is dat die de zending pas mag openen nadat hij betaald heeft; hij is dus niet helemaal zeker dat de zending wel degelijk het aangekochte product bevat.


Als ik voor de eerste keer bij een webshop koop, kies ik altijd voor een remboursverzending. Zo weet ik zeker dat ik niet word opgelicht.
martijnver - 22 augustus 2018

2

0   1

Rembours


Aflossing, Restitutie, Terugbetaling
Bron: complete-encyclopedie.nl

3

0   1

Rembours


Een rembourszending of verrekenzending is het bezorgen van een brief of postpakket waarbij op het bezorgadres (of bij afhalen op het postkantoor) een bedrag (meestal de kosten van het pakket plus de r [..]
Bron: nl.wikipedia.org

4

0   1

Rembours


Een rembours is een bepaald type verzending waarbij de ontvanger betaalt op de moment dat hij zending in ontvangst neemt.

Bij een rembours is de koerier verplicht om het bedrag dat op de zending vermeld staat te innen. Als de ontvanger dat niet kan of wil, dan krijgt hij de zending niet. Overigens betaalt de ontvanger voor de verzendkosten (bovenop de prijs van het product dat verzonden is).

Rembours is een betrekkelijk veilige en betrouwbare manier van verzenden beschouwd, zowel voor de koper als voor de verkoper. De verkoper kan er namelijk op vertrouwen dat er betaald wordt voor het verkochte artikel. De koper betaalt pas op de moment dat hij zijn aankoop in bezit heeft. Het enige nadeel voor de koper is dat die de zending pas mag openen nadat hij betaald heeft; hij is dus niet helemaal zeker dat de zending wel degelijk het aangekochte product bevat.


Als je zeker wil zijn dat wat je koopt bij een webshop ook effectief zal aankopen, dan bestel je best onder rembours.
martijnver - 8 oktober 2018

5

0   1

rembours


Levering waarbij de koopprijs en eventuele vrachtkosten bij levering moeten worden voldaan.
Bron: kennisconsult.nl


Betekenis van Rembours toevoegen.
Aantal woorden:
Naam:
E-mail: (* optioneel)

<< Remassistent rembourseren >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen