Betekenis Pasteuriseren
Wat betekent Pasteuriseren? Hieronder vind je 5 betekenissen van het woord Pasteuriseren. Je kunt ook zelf een definitie van Pasteuriseren toevoegen.

1

8 Thumbs up   0 Thumbs down

Pasteuriseren


Het enkele minuten sterk verhitten en daarna luchtdicht afsluiten.
Bron: scholieren.com

2

0 Thumbs up   3 Thumbs down

Pasteuriseren


Het door een kortdurende verhitting tussen 70 en 90C ten dele bacterievrij en daardoor meer duurzaam maken van produkten. Dit wordt toegepast op vruchten, vruchtensap of vruchtenmoes.
Bron: heerlijktafelen.nl (offline)

3

0 Thumbs up   4 Thumbs down

Pasteuriseren


Pasteuriseren is een proces in de voedselindustrie dat schadelijke bacteriën in aan bederf onderhevige voedselproducten vernietigt door het voedsel kort te verhitten, zonder het product te beschadigen [..]
Bron: nl.wikipedia.org

4

0 Thumbs up   4 Thumbs down

Pasteuriseren


wordt (weinig) toegepast om de wijn gistvrij te krijgen. Wordt ook wel flash-pasteurisatie genoemd vanwege de korte verhitting. Kan gebruikt worden om een gisting te stoppen
Bron: kapittelberg.be (offline)

5

0 Thumbs up   5 Thumbs down

Pasteuriseren


Het doden van micro-organismen door voedingsmiddelen 20 a 30 minuten bij 70 a 90°C te verhitten en vervolgens van de lucht af te sluiten.
Bron: devlamindepan.nl (offline)





<< Florianópolis Feta >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen