Betekenis Faith

Wat betekent Faith? Hieronder vind je 8 betekenissen van het woord Faith. Je kunt ook zelf een definitie van Faith toevoegen.

1.

11   5

faith


Engelse naam met de betekenis "geloof", bedoeld is het christelijk geloof. Ook Hope en Charity komen als voornaam voor (geloof, hoop en liefde).
Bron: babynamen.nl

2.

7   5

Faith


meisjesnaam Betekenis: Engels naam De betekenis is `geloof', bedoeld is `het christelijk geloof'. Na de Reformatie als doopnaam in Engels in gebruik gekomeNoord- Het is een begripsnaam zoals die meer voorkwamen (Charity, Hope en Prudence); vergelijk ook Fidelis.
Bron: meertens.knaw.nl

3.

7   5

Faith


Geloof, vertrouwen. Mijn naam is ook faith :)

Faith
Faith op 2012-10-21

4.

3   4

Faith


Faith is een Latijns-Amerikae meisjesnaam en betekent "geloof".
Op betekenis-babynamen.nl hebben 8 Faith's hun eigen naam gewaardeerd met 5 sterren(van de 5). Zeer tevreden dus!
Bron: betekenis-babynamen.nl

5.

2   3

Faith


Gillian Barber Rebecca Jenkins Kevin McNulty Raelle Tucke "Faith" is de twaalfde aflevering van de televisieserie Supernatural, het werd voor het eerst uitgezonden op de WB op 17 januari 2006. Het is geschreven door Sera Gamble en Raelle Tucke en geregisseerd door Allan Kroeker. Nadat Dean wordt g [..]
Bron: nl.wikipedia.org

6.

3   5

Faith


The ability to believe in something in which there is no physical evidence even exists. This ability is found just below the left nipple.

I love a person I have never met and have only heard stories of and there is no proof of outside of a single book, this is my faith.

7.

1   3

Faith


Faith is het derde studioalbum van de Engelse new-wave groep The Cure. Het is in 1981 uitgebracht op het Fiction Records label. Het album gaat verder in de stijl van zijn voorganger Seventeen Seconds, en werd in een deel van de pers daarvoor bekritiseerd. Toch bevat de plaat een aantal hoogtepunten [..]
Bron: nl.wikipedia.org

8.

2   4

Faith


Faith is het eerste solo-album van George Michael, uit 1987. Het album wordt wereldwijd beschouwd als één van de beste albums in de geschiedenis van de popmuziek, en won verschillende prijzen waaronder een Grammy Award voor album van het jaar.
Bron: nl.wikipedia.org


Betekenis van Faith toevoegen.
Betekenis:
NSFW / 18+
Aantal woorden:

+ Meer opties
Naam:
E-mail: (* optioneel)
 

<< failure Fajer >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen