Betekenis Elisa

Wat betekent Elisa? Hieronder vind je 15 betekenissen van het woord Elisa. Je kunt ook zelf een definitie van Elisa toevoegen.

1.

13   3

Elisa


Spaanse meisjesnaam. Betekenis: Toegewijd aan God
Bron: allebabynamen.nl

2.

5   2

Elisa


Origin: Spanish
Meaning: Spanish form of Elizabeth: consecrated to God.
Bron: baby-names-and-stuff.com

3.

4   2

Elisa


Origin: English
Gender: Female
Meaning: God Is My Oath
Bron: babynames.com

4.

2   2

Elisa


Elisa is een Spaanse meisjesnaam en betekent "God heeft gezworen".
De naam stamt af van Elizabeth. Op betekenis-babynamen.nl hebben 20 Elisa's hun eigen naam gewaardeerd met 4.5 sterren(van de 5). Zeer tevreden dus!
Bron: betekenis-babynamen.nl

5.

1   1

Elisa


Elisa Toffoli (Triëst, 19 december 1977), beter bekend als Elisa, is een Italiaanse singer-songwriter, multi-instrumentaliste en producer. Ze is bekend van de liedjes Luce (Tramonti a nord est) (met Come Speak To Me als Engelstalige versie), Dancing en Eppure sentire (un senso di te). Ze is een van [..]
Bron: nl.wikipedia.org

6.

1   1

ELISA


Enzyme Linked Immunosorbent Assay. Test om de aanwezigheid van een virus aan te tonen. Door de binding van specifieke antilichamen aan de virusdeeltjes wordt de uitslag van de test zichtbaar in de vorm van een kleuromslag ten gevolge van een enzymatische reactie.
Bron: glossary.diergeneesmiddelen.info

7.

1   1

ELISA


Enzym-gekoppeld immuno-sorbent analyse (essaai of toets).
Bron: dehelianthus-haarlem.nl

8.

1   1

ELISA


afkorting of letterreeks voor een laboratoriumtest voor het meten van stoffen in bloedmonsters. De naam is een afkorting van Enzyme-Linked Immuno Sorbent Assay. Een andere term voor ELISA is Enzyme Immuno Assay (EIA)
Bron: raliga.be

9.

1   1

ELISA


Enzyme Linked Immuno Sorbent Assay; een test die voornamelijk wordt gebruikt voor het aantonen van antistoffen in bloed of serum, b.v. tegen TBC..
anoniem op 2016-02-17

10.

2   3

Elisa


jongensnaam Betekenis: Als mannelijke naam is het een Hebreeuws naam, met de betekenis `God is redding'. Het is de naam van de leerling en opvolger van de profeet Elia (1 Koningen (bijbel) 19). Als vrouwelijke naam is het een verkorting van Elisabeth.
Bron: meertens.knaw.nl

11.

0   1

ELISA


ELISA is een acroniem voor een laboratoriumtest voor het meten van macromoleculaire stoffen zoals eiwitten in bloedmonsters. De naam is een afkorting van Enzyme-Linked Immuno Sorbent Assay. Een andere term voor ELISA is Enzyme Immuno Assay (EIA). ELISA is een immunochemische reactie en alle immunoc [..]
Bron: nl.wikipedia.org

12.

0   1

Elisa


Elisa is een profeet over wie geschreven staat in de Hebreeuwse Bijbel. Hij is de leerling van de profeet Elia en zijn opvolger na diens hemelvaart. De levensloop van Elisa is met name terug te vinden aan het einde van het Bijbelboek 1 Koningen en voor de rest in het Bijbelboek 2 Koningen. (אלי [..]
Bron: nl.wikipedia.org

13.

0   1

Elisa


naam zowel voor jongen als meisje het is ook een naam uit de bijbel en betekent god redt of god helpt
sander op 2017-10-10

14.

0   1

Elisa


het is een naam die zowel voor een jongen of man en een meisje of vrouw kan. het is een spaanse naam en het is de beste naam van heel de wereld natuurlijk omdat iemand zo heet die ik ken hahahahahahahahahahah
 sappi sappi op 2017-10-10

15.

0   2

Elisa


Programma die met een kleine dosis artifici
Bron: 4umi.com


Betekenis van Elisa toevoegen.
Betekenis:
NSFW / 18+
Aantal woorden:

+ Meer opties
Naam:
E-mail: (* optioneel)
 

<< Eline Elisabeth >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen