Betekenis Avatar

Wat betekent Avatar? Hieronder vind je 20 betekenissen van het woord Avatar. Je kunt ook zelf een definitie van Avatar toevoegen.

1.

4   0

Avatar


een goddelijke incarntie op aarde. God in de gedaante van een mens.
Bron: alleshelder.nl

2.

4   1

avatar


Driedimensionele voorstelling van chatpersonages. Avatars zijn volgens het Hindoe
Bron: 4umi.com

3.

2   1

AVATAR


Advanced Video Attribute Terminal
Bron: 4umi.com

4.

2   1

Avatar


Oudindisch avatarah (afdaling, afstamming). Afdaling, d.i. vleeswording van een god- heid, m.n. van Visjnoe. (Van Dale)
Bron: verhoevenmarc.be

5.

1   0

Avatar


Avatar is een 8- daagse training, waarin je verbazend practische technieken leert om:
Bron: alternatievegids.com

6.

1   0

Avatar


een persoonlijk plaatje. Wordt veel gebruikt bij profielen en IM Zie ook: IM, Profiel
Bron: icer.nl

7.

1   0

Avatar


Een avatar is een plaatje dat als gebruikersafbeelding op het internet gehanteerd wordt, bijvoorbeeld op internetforums als Twitter of in chatprogramma's als Windows Live Messenger. Deze afbeeldingen zijn meestal vrij klein, bijvoorbeeld tussen de 48x48 en 150x150 pixels (soms ook 100x100 of 100x200), maar kunnen soms vergroot worden door erop te klikken. Bij de sociale media worden regelmatig selfies gebruikt als avatar. Avatars staan hier meestal naast of onder de nickname van een lid. Een avatar is dan de representatie van de persoon van vlees en bloed in de virtuele wereld of fantasiewereld. Op sommige spelsites zijn avatars geen realistische portretfoto of -tekening van de werkelijke persoon maar een simpele versiering of een pictogram dat uitdrukking geeft aan een visuele voorkeur van de gebruiker. In vele hedendaagse videospellen wordt de avatar van de speler als een virtuele driedimensionale figuur uitgebeeld die door de speler kan worden bewogen en naar eigen smaak aangekleed en gestyled kan worden. Zo gebruiken 3D-platforms als Second Life en Habbo Hotel dit soort zeer realistische avatars. Sommige weblogs maken gebruik van een systeem waarbij gravatars, ofwel globally recognized avatars, automatisch worden herkend en opgehaald uit een centrale database.
Bron: nl.wikipedia.org

8.

0   0

Avatar


Avatar is een stereoscopische (3D) sciencefictionfilm uit 2009, geregisseerd door James Cameron. De film ging op 16 december 2009 in première in de Verenigde Staten, en bracht op die dag ruim 27 miljoen dollar op. De film heeft al meer dan 2,7 miljard dollar opgeleverd en is daarmee de film die het meeste geld ooit heeft opgebracht in de bioscoop. Zelfs gecorrigeerd voor inflatie bezit de film de hoogste opbrengst van de originele release. Avatar won onder meer twee Golden Globes, en drie Oscars.
Bron: nl.wikipedia.org

9.

0   0

Avatar


De Avatars zijn fictieve bovennatuurlijke wezens uit de Amerikaanse televisieserie Charmed. Ze maken hun debuut in de aflevering "Sam I Am" uit seizoen 5 maar speelden vooral in seizoen 7 een belangrijke rol.
Bron: nl.wikipedia.org

10.

0   0

Avatar


Een avatar is een kleine afbeelding die wordt weergegeven bij de naam van gebruikers op internetfora of chatprogramma’s. Het weerspiegelt vaak het karakter of de interesses van de gebruikers. Een avatar is meestal niet groter dan 100x100 pixels en wordt weergegeven onder de naam van de gebruiker die een bericht op het forum heeft geplaatst. Het vormt daarmee een herkenningsteken voor andere forumgebruikers, die op die manier in een oogopslag zien wie het bericht heeft geschreven. Het plaatsen van een avatar is meestal niet verplicht. Op sommige fora wordt bij gebruikers die geen avatar hebben automatisch een standaardafbeelding geplaatst, maar meestal is het hebben van een gebruikersnaam voldoende om berichten te plaatsen. Bij het chatprogramma Windows Live Messenger kunnen gebruikers bijvoorbeeld kiezen uit een reeks bestaande avatars, maar hebben zij ook de mogelijkheid om er zelf een te uploaden. Wie niet kiest voor een avatar, krijgt de standaardafbeelding van Windows Live Messenger toegewezen.
Bron: ensie.nl

11.

0   0

Avatar


Tropische eiland
Helene op 2014-01-16

12.

0   0

avatar


Een Avatar, het Engelse woord voor avatara, is een plaatje dat als gebruikersafbeelding op het Internet gebruikt wordt, bijvoorbeeld op computerforums als Twitter of in chatprogramma's als Windows Live Messenger. Deze afbeeldingen zijn meestal vrij klein, bijvoorbeeld tussen de 48x48 en 150x150 pixels (soms ook 100x100 of 100x200).
Bron: koopcenter.be

13.

0   0

Avatar


Is een grafische voorstelling, algemeen menselijk, die wordt geassocieerd met een gebruiker identificatie in een webpagina of in een netwerk. Avatars kunnen worden foto's of lijntekeningen, en sommige technologieën maken het mogelijk het gebruik van drie-dimensionale representaties.
Bron: yosoymartindelavega.com

14.

0   0

avatar


gebruikersafbeelding
Bron: wiki.ubuntu-nl.org

15.

0   0

Avatar


een in-game personage of karakter
Bron: laatmetjemerkspelen.wordpress.com

16.

0   0

Avatar


in de Hindoe godsdienst een god die in lichamelijke vorm naar de Aarde komt
Bron: judithmoore.nl

17.

0   0

Avatar


A proxy: something or someone that represents and replaces something or someone else without being it.
R. Rapparini op 2015-11-13

18.

0   0

Avatar


An Avatar is a proxy: something that represents and replaces something else without being it.
 Rapparini op 2015-11-13

19.

0   1

Avatar


persoonlijke grafische representatie
Bron: ming-automatisering.nl

20.

0   7

Avatar


Geestelijk wezen dat ‘nederdaalt’ als antwoord op de roep en de behoefte van de mensheid. Er zijn menselijke, planetaire en kosmische avatars. Deze laatste worden ook wel goddelijke incarnaties genoemd. Sai Baba is een voorbeeld van een kosmisch avatar. Maitreya is een planetair avatar
Bron: info.sharenl.org


Betekenis van Avatar toevoegen.
Betekenis:
NSFW / 18+
Aantal woorden:

+ Meer opties
Naam:
E-mail: (* optioneel)
 

<< avasculair AVD >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen