Betekenis Avalanche

Wat betekent Avalanche? Hieronder vind je 6 betekenissen van het woord Avalanche. Je kunt ook zelf een definitie van Avalanche toevoegen.

1.

2   0

Avalanche


Lawine
Bron: buitensport-schotland.nl

2.

1   0

Avalanche


Avalanche is een achtbaan in het Engelse pretpark Pleasure Beach Blackpool. Hij is in 1988 gebouwd door Mack Rides. Avalanche heeft geen normale rails maar een metalen goot, hierdoor kunnen de treinen heen en weer slingeren en dit geef een rodelgevoel mee.
Bron: nl.wikipedia.org

3.

0   0

Avalanche


Avalanche (Dominic Petros) is een fictieve superschurk uit de strips van Marvel Comics, en een vijand van de X-Men. Hij werd bedacht door Chris Claremont en John Byrne, en verscheen voor het eerst in Uncanny X-Men #141 (januari 1981). Avalanchte is een mutant met de gave om vibraties op te wekken die aardbevingen kunnen veroorzaken en voorwerpen desintegreren (behalve levend weefsel). Hij is lid geweest van de Brotherhood of Mutants en Freedom Force.
Bron: nl.wikipedia.org

4.

0   0

Avalanche


Avalanche kan verwijzen naar: Het Engelse/Franse woord voor Lawine. Bedrijven: Avalanche Corporate Technology, een technologie coöperatie. Avalanche Inc., het recordlabel van Godflesh oprichter Justin Broadrick. Avalanche Press, een bedrijf dat onderdelen van bordspellen en role-playing games verkoopt. Avalanche Studios, een Zweedse videospelontwerper. Muziek: Avalanche (album), het eerste solo-album van de Canadese muzikant Matthew Good. The Avalanche, een album uit 2006 van de muzikant Sufjan Stevens. The Avalanches, een elektronische muziek collectief uit Melbourne, Australië. Avalanche (Thea Gilmore album) Doktor Avalanche, de drumcomputer van The Sisters of Mercy. Avalanche Quartet, een Nederlandse band. Spellen: AVALANCHE, een eco-terroristische groep in het Square Enix videospel Final Fantasy VII. Avalanche (drinkspel), een drinkspel gespeeld met een dobbelsteen. Colorado Avalanche, een National Hockey League team uit Denver. Films: Avalanche (film 1928), een westernfilm uit 1928. Avalanche (film 1946), een actie/misdaadfilm uit 1946. Avalanche (film 1951), een Franse dramafilmuit 1951. Avalanche (film 1969), een familiefilm uit 1969. Avalanche (film 1974), een actie/drama film uit 1974. Avalanche (film 1978), een film uit 1978. Avalanche Express, een actie/thriller film uit 1979. Avalanche (televisiefilm), een televisiefilm uit 1994 met o.a. David Hasselhoff. Avalanche (film 1999), een actie/thriller film uit 1999. Overig: Avalanche (Marvel), een personage uit Marvel Comics. Avalanche (Captain Scarlet-aflevering), een aflevering van de serie “Captain Scarlet and the Mysterons”. Avalanche (Pleasure Beach Blackpool), een achtbaan in het Engelse pretpark Pleasure Beach Blackpool. Avalanchediode, een siliciumdiode. Operatie Avalanche, codenaam voor de geallieerde landing op het Italiaanse vasteland.
Bron: nl.wikipedia.org

5.

0   0

Avalanche


"Avalanche" is de vijfde aflevering van de televisieserie Captain Scarlet and the Mysterons, een sciencefictionserie waarin gebruikgemaakt wordt van de poppenspeltechniek supermarionation. De aflevering werd voor het eerst uitgezonden op ATV Midlands in Engeland op 27 oktober 1967. Qua productievolgorde was het echter de elfde aflevering.
Bron: nl.wikipedia.org

6.

0   0

Avalanche


Lawine. Als grote massa`s Sneeuw een helling afglijden. Dit is een van de grootste gevaren tijdens de winter. Lees erover in het artikel Lawine Informatie.
anoniem op 2016-02-17


Betekenis van Avalanche toevoegen.
Betekenis:
NSFW / 18+
Aantal woorden:

+ Meer opties
Naam:
E-mail: (* optioneel)
 

<< Jeroen Claes Trekjeplan >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen