Betekenis Aftermath

Wat betekent Aftermath? Hieronder vind je 3 betekenissen van het woord Aftermath. Je kunt ook zelf een definitie van Aftermath toevoegen.

1.

0   0

Aftermath


Aftermath was een Amerikaanse progressivemetalband. De band bracht slechts één album uit en verdween dan van het toneel.
Bron: nl.wikipedia.org

2.

0   0

Aftermath


Aftermath kan verwijzen naar: Aftermath (album), een album van The Rolling Stones Aftermath (band), een Amerikaanse metalband Aftermath Entertainment, een hiphop-platenlabel Aftermath (serie), een serie op National Geographic Aftermath (computerspel), een computerspel van het genre actiespel een aantal films, waaronder: Aftermath (1994), korte film van Nacho Cerdà over necrofilie Aftermath (2001), televisiefilm van Lorraine Senna met Meredith Baxter en Robert Urich Aftermath (2002) van Douglas Jackson met Sean Young Lad de små børn (2004, Engelse titel Aftermath) van Paprika Steen met Sofie Gråbøl en Michael Birkkjær Aftermath (2005) van en met Anthony Spadaccini
Bron: nl.wikipedia.org

3.

0   0

Aftermath


Aftermath is het vierde Britse album en zesde Amerikaanse album van de Rolling Stones. Het werd uitgegeven in 1966. Het album werd een grote artistieke doorbraak voor de band. Het was het eerste album waar alleen zelfgeschreven nummers op stonden van het duo Jagger/Richards. Aftermath is ook het eerste album dat volledig werd opgenomen in de Verenigde Staten. Het werd opgenomen in de RCA Studios in Hollywood. Ook was het hun eerste stereoalbum. Het album is herkenbaar vanwege de muzikale experimenten, vooral door Brian Jones die veel verschillende instrumenten bespeelde zoals de sitar die hij bespeelt in het nummer Paint It, Black en de dulcimer die hij bespeelt in de nummers I am waiting en Lady Jane. Voor het nummer Under My Thumb maakte hij gebruik van de marimba. Van het album werden twee verschillende versies uitgegeven. Op de Britse versie staan de nummers, Mothers Little Helper, What to Do en Take it or leave it. Deze nummers staan niet op de Amerikaanse versie. Op de Amerikaanse versie staat wel het nummer Paint it, Black. Dit nummer staat niet op de Britse versie. Aftermath was een belangrijke ontwikkeling voor Mick Jagger en Keith Richards door de manier van nummers schrijven. Hun manier van schrijven werd net als die van het duo Lennon-McCartney. In augustus 2002 werden beide versies herdrukt en werd een geremasterde sacd-Digi-pack, uitgegeven door ABKCO Records.
Bron: nl.wikipedia.org


Betekenis van Aftermath toevoegen.
Betekenis:
NSFW / 18+
Aantal woorden:

+ Meer opties
Naam:
E-mail: (* optioneel)
 

<< Faan Niet-vliegende anomalure >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen