Betekenis Advertentie

Wat betekent Advertentie? Hieronder vind je 10 betekenissen van het woord Advertentie. Je kunt ook zelf een definitie van Advertentie toevoegen.

1.

1   0

advertentie


een aankondiging in een krant, reclameblad, tijdschrift
Bron: nl.wiktionary.org

2.

1   0

Advertentie


Een advertentie is een publicatie die bedoeld is de lezer ervan te verleiden tot een bepaalde actie, zoals het kopen van een product of deelnemen aan een actie. Meestal gaat het hier om het promoten van commerciƫle producten en/of diensten. Er bestaan echter ook advertenties voor producten en/of diensten zonder winstoogmerk. Advertenties worden ook gebruikt om bijzondere gebeurtenissen aan te kondigen, zoals bij het overlijden van iemand, door middel van een rouwadvertentie.
Bron: nl.wikipedia.org

3.

1   0

Advertentie


banner Verzamelnaam voor advertenties als tekstlinks, banners, advertorials, animated gifs, berekeningsmodules etc. Advertenties worden door exploitanten op hun websites geplaatst in daarvoor bestemde zones. De advertentie kan door middel van verschillende typen code op een website worden geplaatst.
Bron: m4n.nl

4.

1   1

advertentie


zelfstandig naamwoord - betaalde krantentekst waarin je iets aanbiedt of bekendmaakt
Voorbeeld: ik zet een advertentie in de krant om mijn auto te verkopen
synoniem: annonce
Bron: www.muiswerk.nl

5.

0   0

Advertentie


Een advertentie is een promotiemiddel voor bedrijven of instellingen. Advertenties verschijnen voornamelijk in gedrukte media als kranten en tijdschriften. Bedrijven of instellingen publiceren een advertentie om meer bekendheid te krijgen voor hun bedrijf, dienst of product. Een advertentie is dus een publicatie ter promotie van een product, dienst of merk. Ook kan de advertentie als promotie voor een geheel bedrijf dienen. Meestal laat een bedrijf of instelling een advertentie publiceren om uiteindelijk meer geld te verdienen. Een advertentie is meestal commercieel, maar er wordt ook reclame gemaakt voor producten, diensten of bedrijven zonder winstoogmerk. Advertenties zijn te vinden in kranten, tijdschriften folders en op internet. Ook op televisie zijn er advertenties, namelijk reclamespotjes.
Bron: ensie.nl

6.

0   0

Advertentie


Iemand koopt een stukje ruimte in de krant en zet daarop zijn eigen boodschap. Een advertentie in de digitale krant noem je een banner.
Bron: erdeeservice.nl

7.

0   0

advertentie


advertisement
Bron: utwente.nl

8.

0   0

Advertentie


Een AdWords advertentie bevat een kop, 2 regels tekst en een url/websiteadres (bijvoorbeeld www.InfoTrade.nl). Ze kunnen worden vertoond op het zoeknetwerk en/of op het inhoudsnetwerk van Google. Een klik op een advertentie leidt de gebruiker naar een door u opgegeven bestemmingspagina op uw website.
Bron: infotrade.nl

9.

0   0

Advertentie


iets datje wil verkopen of dat je iets wil mededelen
anoniem op 2015-10-25

10.

0   1

advertentie


Een advertentie is een publicatie van derden om er voor te zorgen dat wat er in de advertentie staat wordt gepromoot. Meestal gaat het hier om het promoten van commerciƫle producten en/of diensten. Er bestaan echter ook advertenties voor producten en/of diensten zonder winstoogmerk. De boodschap in de advertentie noemen we dan reclame. Vormen Advertenties wordt in verschillende media gevonden, zo kennen we onder andere: - krantenadvertenties. - televisie- en radio-advertenties (reclamespotje) - internetadvertenties (waaronder Speurders.nl en Marktplaats.nl). - advertenties in reclamefolders. Bij kranten zijn er naast de gewone advertenties vaak nog goedkope advertenties, soms "kleintjes" genoemd. Sommige krantenadvertenties zijn bewust geschreven alsof het een krantenartikel is. De redactie van de krant plaatst dan meestal daarboven de tekst "(advertentie)".
Bron: koopcenter.be


Betekenis van Advertentie toevoegen.
Betekenis:
NSFW / 18+
Aantal woorden:

+ Meer opties
Naam:
E-mail: (* optioneel)
 

<< adversaris adverteren >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen