Betekenis Admin

Wat betekent Admin? Hieronder vind je 5 betekenissen van het woord Admin. Je kunt ook zelf een definitie van Admin toevoegen.

1.

1   0

Admin


de admins zijn de bodes. Zij tellen stemmen, brengen de briefjes rond die delegates naar elkaar sturen en assisteren de chairs.
Bron: coornhertdebat.wordpress.com

2.

0   0

Admin


Programma om standaarinstellingen van het Post Office te kiezen. Het is ook de eerste gebruiker en beheerder van het PO.
Bron: computerwoorden.nl

3.

0   0

Admin


Administrator, De beheerder van een forum, mailinglist of nieuwsgroep Synonym met: Beheerder
Bron: icer.nl

4.

0   0

Admin


Een persoon die een computernetwerk (en vaak de bijbehorende computers en apparaten) beheert Is een synoniem van Systeembeheerder
Bron: icer.nl

5.

0   0

Admin


Een admin is een persoon die de administratie verricht. Het zelfstandige naamwoord is afgeleid van het Engelstalige “administrator”, dat verband houdt met het woord “administration”. Het woord wordt in het Nederlands voornamelijk gebruikt in de internetwereld, waarbij een admin de beheerder of toezichthouder van een website of forum is. Bij vragen of opmerkingen wordt dan ook altijd verwezen naar de admin, die de bevoegdheid heeft om zaken aan te passen. Bij fora kan een admin ook berichten van gebruikers aanpassen, verplaatsen of zelfs verwijderen en de forumleden hierop aanspreken. De Nederlandse vertaling voor het woord is administrateur. Er wordt echter ook vaak met behulp van een definitie duidelijk gemaakt wie de administrateur is. Een zin als “hij verricht de administratie” geeft dan aan welke persoon de administrateur (admin) is.
Bron: ensie.nl


Betekenis van Admin toevoegen.
Betekenis:
NSFW / 18+
Aantal woorden:

+ Meer opties
Naam:
E-mail: (* optioneel)
 

<< Active-passive Back Office systeem >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen