Betekenis Adler

Wat betekent Adler? Hieronder vind je 4 betekenissen van het woord Adler. Je kunt ook zelf een definitie van Adler toevoegen.

1.

0   0

Adler


Adler is een Engelse jongensnaam en betekent "Een adelaar".
Bron: betekenis-babynamen.nl

2.

0   0

Adler


Adler (Russisch: Адлер, Abchazisch: Лиашə; Liasjã) is een microdistrict en kuuroord in het gelijknamige district Adlerski van de Russische stad Sotsji in kraj Krasnodar aan de Zwarte Zee en de westelijke uitlopers van de Kaukasus bij de grens met Georgië (Abchazië). Bij het kuuroord ligt de luchthaven Adler-Sotsji. De eerste nederzetting met de naam Adler werd gesticht in 1869 bij kaap Adler. Tot 1915 ontwikkelde zich hier een stad met een douanekantoor, verscheidene agentschappen van stoomschipgenootschappen en meer dan 100 andere bedrijven. Het milde klimaat en het heuvelachtige landschap met subtropische vegetatie en het voorkomen van geneeskrachtige mineraalbronnen zorgden ervoor dat Adler in de sovjettijd uitgroeide tot een kuuroord. In Adler bevindt zich het Olympisch Park Sotsji, waar verschillende accommodaties voor de Olympische Winterspelen 2014 gehuisvest zijn.
Bron: nl.wikipedia.org

3.

0   0

Adler


Adler is een Belgisch bier van lage gisting. Het bier wordt gebrouwen door Brouwerij Haacht te Boortmeerbeek. Het is een blonde pils in de stijl van de Duitse Dortmunder-bieren en heeft een alcoholpercentage van 6,5%. Adler is reeds sinds 1955 op de markt.
Bron: nl.wikipedia.org

4.

0   0

Adler


Adler is als betekenis voor een pen
Komt uit de U.S.A
anoniem op 2013-10-23


Betekenis van Adler toevoegen.
Betekenis:
NSFW / 18+
Aantal woorden:

+ Meer opties
Naam:
E-mail: (* optioneel)
 

<< ADLC Adley >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen