Betekenis ALICE

Wat betekent ALICE? Hieronder vind je 13 betekenissen van het woord ALICE. Je kunt ook zelf een definitie van ALICE toevoegen.

1.

0   0

Alice


Alice is een Engelse meisjesnaam en betekent "van nobele afkomst".
De naam stamt af van Adelaide. Op betekenis-babynamen.nl hebben 27 Alice's hun eigen naam gewaardeerd met 4.5 sterren(van de 5). Zeer tevreden dus!
Bron: betekenis-babynamen.nl

2.

0   0

Alice


meisjesnaam Betekenis: Variant van Adelheid; ook Engels naam (vergelijk `Alice in Wonderland' van Lewis Carroll, 1865).
Bron: meertens.knaw.nl

3.

0   0

Alice


Engelse meisjesnaam. Betekenis: Van edele afkomst
Nobel, vriendelijk
Bron: allebabynamen.nl

4.

0   0

Alice


Origin: Greece
Meaning: truth, noble
Bron: baby-names-and-stuff.com

5.

0   0

Alice


Origin: English
Gender: Female
Meaning: Of A Noble Kin
Bron: babynames.com

6.

0   0

ALICE


Artisoft Lan Interface Chip for Ethernet
Bron: 4umi.com

7.

0   0

alice


Franse en Engelse variant van Adelheid. Het is de naam van de hoofdfiguur in "Alice in Wonderland" van Lewis Carroll (1865).
Bron: babynamen.nl

8.

0   0

Alice


Alice is een stad met 15.000 inwoners, in Zuid-Afrika. De plaats is genoemd naar prinses Alice, de dochter van Queen Victoria. Vele van de huidige politieke leiders van Afrika zijn opgeleid aan de Universiteit van Fort Hare in Alice, onder meer voormalige president Nelson Mandela. De universiteit is ook het onderkomen voor het archief van ANC en van een der belangrijkste verzamelingen van Afrikaanse kunst. De plaats werd oorspronkelijk "Lovedale" genoemd door de Europese zendelingen die zich daar in 1824 vestigden. Het was genoemd naar de zendeling dr. John Love De plaats werd nadien verlaten en de missiepost werd verhuisd naar de westelijke oever van de Tyumi. Op de oostelijke oever werd een fort gebouwd, "Fort Hare", naar generaal-majoor John Hare, de luitenant-gouverneur van de Oost-Kaap. Alice was de bestuurlijke en gerechtelijke hoofdstad van het oude district Oost-Victoria. Thans maakt Alice deel uit van de gemeente Nkonkobe.
Bron: nl.wikipedia.org

9.

0   0

Alice


Alice is een internetprovider en dochterbedrijf van Telecom Italia. Het bedrijf is in Nederland op 16 augustus 2007 gestart met het aanbieden van internet- en telefoniediensten. Verder is de internetprovider actief in Italië, Duitsland en Frankrijk en heeft ze momenteel meer dan tien miljoen klanten. Alice is een dochteronderneming van Telecom Italia en wordt in Nederland door BBned – tevens dochter van Telecom Italia – op de markt gebracht. Het breedbandnetwerk van BBned, waarop de diensten van Alice beschikbaar zijn, is gebaseerd op DSL- en glasvezeltechnologie. Alice was titelsponsor van de Alice TT Assen in 2009. Het Italiaanse topmodel Vanessa Hessler treedt in reclames op als het gezicht van het merk. Alice en het netwerk waar Alice gebruik van maakt (BBned) is sinds 16 juli 2010 overgenomen door Tele2 er is sprake dat de merknaam van Alice in de loop van 2011 verdwijnt.
Bron: nl.wikipedia.org

10.

0   0

ALICE


Experiment bij de LHC-versneller op het CERN. ALICE onderzoekt het quark-gluonplasma.
Bron: nikhef.nl

11.

0   0

ALICE


Alice Springs is the third largest town in the Northern Territory, Australia. Popularly known as "the Alice" or simply "Alice", Alice Springs is situated in the geographic centre of Australia near the southern border of the Northern Territory. Wikipedia
Alice op 2015-01-21

12.

0   1

Alice


Homecomputer, ook voor educatief gebruik. Ontwikkeld eind jaren '80
Bron: icer.nl

13.

0   1

alice


Iemand die consequent putts te kort laat. Naar de beroemde speler (en BBC commentator) Peter Alliss
Bron: gerritspeek.nl


Betekenis van ALICE toevoegen.
Betekenis:
NSFW / 18+
Aantal woorden:

+ Meer opties
Naam:
E-mail: (* optioneel)
 

<< alicarius Alicea >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen